قیمت بادکنک هلیومی شامل قیمت گاز هلیوم و بادکنک میشه که برای به دست آوردن قیمت بادکنک هلیومی شما باید قیمت هر کدوم رو جدا حساب کنید.
قیمت های به روز، پایین تر در جدول قرار داده شدن.
بادکنک ها دارای کیفیت و قیمت های متفاوتی هستند اما برای این که راحت باشه ما بادکنک فویلی و هلیومی را در نظر می گیریم که تفاوت قیمتی زیادی با هم دارند.
برای این که حدود قیمت این دو بادکنک را به دست بیارید میتونید روی لینک های زیر کلیک کنید :
بعد از اطلاع از قیمت بادکنک حالا نوبت قیمت گاز هلیوم است
قیمت گاز هلیوم بستگی به حجم بادکنک داره. چطوری؟ الان توضیح میدم:
واضحه هر چه قدر تعداد بادکنک هلیومی بیشتری بیشتر باشد قیمت گاز اون کمتر میشه. برای تعداد کم قیمت گاز هلیوم شما با خرید از قنادی یا لوازم تولد فروشی در حدود ۱۲ هزا تومان میشه.
اما برای تعداد بالاتر هزینه گار هلیوم پایین تر خواهد بود.
برای تعداد بالا معمولا به دو صورت عمل میشه:
پس به عنوان نتیجه گیری:
برای تعداد ۵۰ تا ۸۰ تا بادکنک، کپسول های یکبار مصرف صرفه اقتصادی بیشتری دارن. البته یه نکته ای هم وجود داره اینه که کپسول های هلیوم یه بار مصرف، هزینه ای تحت عنوان “هزینه کپسول” به صورت جدا ندارن و هزینه گاز هلیوم و کپسول آن با هم در نظر گرفته میشه و برای همین هم قیمت گاز اونا گرون تر از کپسول های قابل شارژه.
مزیت کپسول یک بار مصرف:
همونطور که در جدول پایین می بینید کپسول های گاز هلیوم در ایران ۳ نوع هستند:
جدول قیمت هارو مشاهده کنید تا در ادامه به توضیح انواع کپسول های یه بار مصرف بپردازیم:
این مدل حدود ۲۵ بادکنک معمولی را باد میکنه. نکته قابل توجهی که وجود داره اینه که به دلیل دستی پر شدن این کپسول در ایران ( و نه استاندارد و با اندازه گیری دقیق)، ممکنه فشار اونها کم تر و یا حتی بیشتر از حد استاندارد تعریف شده برای کپسول باشه پس ممکنه به جای ۲۵ عدد بادکنک حدود ۱۸ عدد بادکنک را پر کنه.
نکته ی دیگه ای که وجود داره اینه که ناخالصی این کپسول ها نسبت به نوع خارجی آنها هم بیشتره و کلا کیفیت پایینی دارند. پس ارزون تره.
این مدل کمی گران تر از مدل ایرانی است اما مزیت هایی نسبت به نوع ایرانی داره:
این کپسول ها قیمت گاز هلیوم پایین تری نسبت به مدل های یکبار مصرف دارن و مناسب کسانی هستن که برای تعداد بالا و یا کسب و کار قصد استفاده از اون رو دارن.
این کپسول ها شامل سه حجم ۱۰، ۲۰ و ۵۰ می باشند که فشار ۱۰ و ۲۰ لیتری ۱۰۰ بار و فشار ۵۰ لیتری ۲۰۰ بار هستن.
هزینه اولیه این نوع کپسول ها شامل هزینه کپسول و هزینه رگولاتور (کاهنده فشار) میباشد که در پایین نوشته شده.
این کپسول ها مزیت بالاتری نسبت به کپسول های یکبار مصرف دارن و قیمت گاز هلیوم اونها تا نصف یک بار مصرف ها هست. یکی دیگه از مزیت هاش اینه که چون توسط کارخونه پر میشه کاملا استاندارده و درجه خلوص بالاتری داره.
کپسول یا سیلندر گاز نباید در محیطی مرطوب قرار بگیره. محیط مرطوب باعث زنگ زدگی آهن میشه و در نهایت باعث میشه که کپسول به راحتی منفجر بشه.
مکان نگهداری کپسول گاز هلیوم نباید گرم باشه و دمای محیط نباید بیشتر از ۵۰ درجه سانتیگراد باشه.
مورد دیگه که باید بهش توجه کرد ضربه نخوردن کپسول هست. ضربه میتونه حتی باعث انفجار بشه.
استنشاق گاز هلیوم خطرناک نیست اما به شرطی که بیش از حد این کار رو انجام ندین. استنشاق گاز هلیوم باعث تغییر صدای افراد میشه که خیلی بامزه و جالب میتونه باشه. برای اطلاعات بیشتر در مورد این مورد جالب میتونید مقاله تغییر صدا با استنشاق گاز هلیوم رو بخونید
این وسیله وظیفه کاهش فشار از ۱۰۰ بار داخل کپسول تا ۱ بار فشار هوا را دارد و علاوه بر آن دارای یک سری مخصوص است که دهانه بادکنک در آن قرار میگیرد
رگولاتور از نظر دهانه به دو مدل تقسیم مشود که یکی یک دهانه ای و دیگری دو دهانه ای است که مدل دو دهانه ای آن قابلیت پرکدن دو بادکنک را همزمان داره.
از نظر جنس نیز این رگولاتور دارای دو نوع چینی و ایرانی است که دارای قیمت های متفاوتی هستند و نوع چینی آن دارای کیفیت بالاتری هست.
مزیت نوع ایرانی رگولاتور بر خارجی آن داشتن یک گارانتی یک ساله است و دارای قیمت کمتری هست.
معمولا قنادی ها نوع ۲۰ لیتری را به دلیل هزینه پایین تر و حمل راحت تر و فضای کمتر انتخاب میکنن
نکته: قیمت های داده شده ممکن است در حدود ۵ الی ۱۰ درصد کاهش یا افزایش یابند.
برای آن که سایز های مختلف آشنا شوید میتوانید به عکس زیر مراجعه کنید.
در ایران تنها سایز های ۱۰، ۲۰ و ۵۰ لیتر مرسوم هستند. کبسول های ۱۰ و ۲۰ لیتری دارای فشار ۱۰ بار و کپسول های ۵۰ لیتری دارای فشار ۲۰ بار هستند.
معمولا مکان های بزرگ از کپسول ۵۰ لیتری که دارای صرفه اقتصادی بیشتری است استفاده میکنند.
هنگامی که شما از یک بادکنک معمولی برای پر کردن بادکنک استفاده میکنید ماندگاری گاز بادکنک در آن حدود ۱ روز است. اما ماندگاری ۱ روز اصلا مطلوب نیست و حتما میخواید بیشتر از این ها گاز داخل بادکنک بمونه. خب اینجاست که باید از چسب بادکنک استفاده کنیم. چسب بادکنک ماندگاری رو افزایش میده و تا حدود یک هفته میتونه گاز رو داخل بادکنک نگه داره.
چسب بادکنک معمولا برای بادکنک های لاتکسی استفاده میشه و برای بادکنک های فویلی کاربردی نداره و استفاده نمیشه.
برندی که بیش از همه برندهای دیگه برای چسب بادکنک استفاده میشه چسب هایفلوت هست. البته یه شرکت ایرانی هم وجود داره که از این چسب ها تولید میکنه.
البته در هنگام خرید چسب هایفلوت حواستون رو جمع کنید. یک برند دیگه ای به اسم آیفلوت وجود داره که قیمت کمتر و کیفیت بسیار پایین تری داره. مواظب باشید اشتباه نگیرید این دو تارو.
گاز هلیوم درصد خلوص های متفاوتی داره. درجه خلوص های متفاوت هر کدام دارای جدولی از میزان ناخالصی هس.
تفاوت درجه خلوص های متفاوت در چگالی آنها و توان آنها برای بالا بردن وزن بادکنک است
برای دانستن بیشتر از درجه بندی گاز هلیوم لطفا به مقاله درجه بندی گاز هلیوم مراجعه کنید.
اگر قصد دارید که به همراه گاز هلیوم بادکنک و یا تم تولد رو هم تهیه کنید و درباره کیفیتشون بدونید به مقاله مقایسه برندهای مختلف بادکنک و یا کیفیت تم تولد مراجعه کنید